Martien Meiland reageert op botox geruchten

Martien Meiland
Door: Eva Steins
02-03-2021

Vrijdagavond zat Martien Meiland aan tafel bij Jinek. Kijkers thuis vroegen zich direct af of de voormalige kasteelheer nog wel helemaal au naturel gebleven was. Nu reageert Martien op de geruchten dat hij botox zou hebben gedaan…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het viel kijkers direct op dat Martien een wat opgeblazen gezicht had. Had de SBS-ster de stap genomen naar de plastische chirurgie, of is er wat anders aan de hand?

Dikke wang

In RTL Boulevard viel Aran Bade direct met de deur in huis. Hij vroeg Martien, die daar te gast was, of hij inderdaad botox had gedaan.

,,Ik hoorde dat jullie zelf ook lekker door de wasstraat zijn gegaan. Klopt dat, Martien?”, vroeg hij hem met een knipoog.

Martien’s dochter Maxime weet direct waar het over gaat. ,,Oh! Dat gaat over die wang! Je had natuurlijk een dikke wang bij Jinek.”

Maar Martien haalt alle geruchten de wereld uit. Volgens hem had zijn dikke wang een hele andere oorzaak. ,,Nee joh, ik ben donderdag naar de tandarts geweest.”

Tanden

Eerder liet Martien’s vrouw Erica weten dat Martien wel het een en ander laat veranderen aan zichzelf. Zo zou hij zijn tanden gedaan hebben. Zijn dikke wang was dan ook weer het gevolg van een bezoekje aan de tandarts.

,,Hij heeft nu een noodgebitje en moet ook een beetje zo lachen”, liet Maxime weten. ,, Geen botoxbehandeling of zo?”, vraagt Aran BAde hem nogmaals. Maar Martien blijft bij zijn standpunt: hij is puur natuur. ,,Nee hoor. Ik doe af en toe een maskertje en verf m’n wenkbrauwen. That’s it.”

Meer DenD