Matthijs van Nieuwkerk geen fan van Dionne Stax

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Hoewel het Televizier-Gala al twee weken geleden heeft plaatsgevonden, is nog niet iedereen erover uitgepraat. Vooral de presenteerkwaliteit van Dionne Stax komen nog ter sprake. Zo ook in De Wereld Draait Door, waar Matthijs van Nieuwkerk liet doorschemeren dat hij hoopt dat Dionne niet het Eurovisie Songfestival gaat presenteren.

Glanzend

Aan tafel zat onder andere Cornald Maas. Het onderwerp ging eerst over het thema van het Songfestival voor 2020, want ‘Open up’ is, maar al snel ging het onderwerp over de presentatoren van het gigantische evenement. Verschillende bekende Nederlanders hebben laten weten geïnteresseerd te zijn, en de meest genoemde namen zijn die van Dionne Stax, Jan Smit en Herman van der Zandt. Al is Dionne Stax wel minder populair geworden.

Dat heeft alles te maken met het feit dat Dionne volgens velen nogal stijf het Televizier-Gala presenteerde. Ze leek niet ontspannen en er zat weinig humor in. ,,Dionne Stax presenteerde het Televizier-gala en dat werd door de strenge jury die daar blijkbaar is best wel als niet al te glanzend ervaren. Dat zal dan misschien haar kansen voor het Songfestival weer verminderen. Is dat zo, Cornald?”, vraagt Matthijs van Nieuwkerk. Cornald probeert de vraag te omzeilen door te zeggen ,,Ik ga daar niet over.”

Cornald zelf ziet het niet zitten om het festival te presenteren. Liever zit hij net zoals altijd in het commentatorhok. ,,denk dat ik echt beter op mijn plek ben als commentator. Dan heb je ook de vrijere rol.”

Tags

CORNALD MAASDE WERELD DRAAIT DOORDIONNE STAXJAN SMITMATTHIJS VAN NIEUWKERK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie