Maxime Meiland over gezinsuitbreiding: ‘Derde kindje stel ik uit’

Maxime stelt derde kindje uit
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Maxime Meiland liet een maand geleden weten dat ze heel graag voor een derde kindje zou willen gaan. De jongste dochter van Martien en Erica is hier nu op teruggekomen, vertelt ze aan weekblad Story.

,,Ik heb er nog eens over nagedacht, en er ook met Leroy over gesproken”, vertelt Maxime aan Story. ,,Maar stel dat ik nu zwanger zou raken, dan wordt het met drie jonge kinderen wel heel druk. Claire is inmiddels vijf jaar en Vivé viert in september haar tweede verjaardag.

‘Jaren in de luiers’

Volgens Maxime is het aan de ene kant leuk om snel achter elkaar kinderen te krijgen, maar zit je daardoor ook jaren in de luiers. Dat is niet handig voor de realityster. ,,Dat is voor ons nu niet te doen. Zeker omdat we nu ook ons pension hebben geopend.” Vorige maand liet Maxime aan Story weten dat haar spiraal er inmiddels uit is. ,,Ik gebruik geen andere anticonceptie. Dat deden mijn oma en moeder ook nooit. Nee, Leroy en ik gebruiken ook geen condooms, dus we moeten wel opletten. Maar als het gebeurt, is het welkom.” Ook laat Maxime weten dat ze heel haar leven heeft ‘gekloot’ met anticonceptie. ,,Het is altijd een strijd geweest.”

Vijf jaar

Maxime komt nu terug op deze uitspraak, want voorlopig wacht ze nog even met gezinsuitbreiding. ,,Leroy en ik hebben dus besloten om nog even te wachten met een derde kindje. Ik ben nog jong, dus over vijf jaar kijken we verder.”

Tags

KINDJELEROYMAXIME MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck