Meer rood op straat in Gouda

Door: DitjesenDatjes
07-11-2019

Persbericht

Velsen-Noord, 5 november 2019

Vanaf vandaag kan het zomaar gebeuren. Een rode tas tussen de blauwe tassen in Gouda. Supermarktketen Dirk van den Broek opent vandaag voor het eerst zijn deuren in winkelcentrum Goverwelle. Een nieuw marktgebied voor de van oorsprong Amsterdamse keten. Reden voor een feestje!

Sinds november 2018 wordt er flink verbouwd in winkelcentrum Goverwelle. Het nieuwe winkelcentrum straalt weer door de nieuwe vloer, meer licht en uniformiteit in de uitstraling van de winkels. Dirk vestigt zich in een nieuw aangebouwd gedeelte van het centrum. Hiermee komt het einde van de metamorfose in zicht.

Opening

Heel veel mensen waren nieuwsgierig naar de eerste Dirk in Gouda. Hierdoor was het al vroeg druk. Al vanaf 8:00 uur verzamelden de eerste klanten zich voor de deur. De rij bleef groeien tot aan halverwege het parkeerterrein. Om het wachten wat te verzachten, werd er door de medewerkers van Dirk verse jus d’orange uitgedeeld. Ook na de opening om 9:00 uur bleven klanten toestromen en moesten de toegangsdeuren zelfs af en toe gesloten worden, zodat iedereen de kans had om de winkel rustig te bewonderen.

Aan het juiste adres

Supermarktmanager John Belt is trots op zijn nieuwe Dirk: ‘U kunt hier, net als bij elke Dirk, rekenen op goede service, uitstekende producten en volop winkelgemak. Bij Dirk bent u aan het juiste adres voor de beste kwaliteit groente en fruit, vers en voordelig brood van bakkerskwaliteit uit onze eigen bakkerij, topkwaliteit vlees uit onze eigen slagerij en de beste A-merk deals. Alles voor een Dirk prijs!”

Draai en win

Nieuwkomer Dirk pakt groots uit in de openingsweek. Elke ochtend ontvangen de eerste 250 klanten een gratis product. Op de openingsdag maken klanten daarnaast kans op mooie prijzen als een gevulde Dirk tas of cadeaukaart van 25, 50 of 75 euro met het spel ‘Kraak de kluis’. Zaterdag 9 november eindigen de openingsactiviteiten met ‘Draai en win’. Bij het afrekenen ontvangen klanten een flyer. Met deze flyer mogen zij draaien aan het rad en zo maken zij opnieuw kans op mooie prijzen.

De supermarkt is 7 dagen per week geopend en parkeren is gratis rondom het winkelcentrum.

Meer DenD