‘Meghan Markle heeft ruzie met Kate Middleton’

Door: Sinem Toprak
06-11-2018

Doria Ragland, de moeder van Meghan Markle, zou al een tijd terug uitgenodigd zijn door Queen Elizabeth voor het kerstdiner op Norfolk Estate. Maar dit zou de familie van Kate Middleton niet zo leuk vinden…

Tekst gaat verder onder advertentie

Kate Middleton is de vrouw van prins William, de broer van prins Harry. De familie van Kate zou de uitnodiging nooit hebben gekregen en dit zorgt voor een irritatie tussen Meghan en Kate. Queen Elizabeth zou als teken van respect Meghan en haar moeder uitgenodigd hebben omdat Meghan geen andere familieleden in het land heeft.

Prins Harry en prins William gaan goed met elkaar om en willen er niet tussen komen. Presentator Neil Sean weet er meer over te vertellen aan Shownieuws .

Vriendschap

Volgens lichaamstaalexpert Judi James is aan de houding van Meghan en Kate te zien dat er al een sterke familieband is gevormd. Maar ze lijken niet een zusterlijke vriendschap te vertonen. Meghan maakt nog niet zo lang deel uit van de Britse koninklijke familie dus er is nog genoeg tijd om aan hun relatie te werken.

 

 

Meer DenD