Mijn droomhuis staat aan het Lago di Bolsena (Italië)  

Door: DitjesenDatjes
28-06-2019
Cijfer 9,4 
 Naam vakantiehuis: Villa Dagobert 

Locatie: Bolsena, Italië 

Naam verhuurder: Shira Gimes 

,,Ruim 40 jaar geleden hebben wij de eerste stappen gezet aan het Lago di Bolsena”, vertelt Shira Gimes, de trotse eigenaresse van Villa Dagobert in Bolsena. ,,Dit is een prachtig en authentiek stukje Italië waar de tijd nog altijd een beetje stilstaat. 

Shira droomde al heel lang van een eigen stek op dat magische plekje. ,,In november 2016 hebben we toegeslagen en zijn wij eigenaar geworden van dit huis”, vertelt ze,,Precies op de plek waar we al zo lang verliefd op zijn. Het klopt helemaal. Villa Dagobert was ontstaan. De naam was bedoeld als grap, maar is wel heel herkenbaar. We hebben er zelfs mee in de Donald Duck gestaan! 

Villa Dagobert heeft een prachtig groot zwembad met zout water en is geschikt voor gezinnen met grote en kleine kinderen. Op steenworp afstand woont een vriendin van Shira. ,,Zij beheert het huis en regelt alles met onze gasten. Haar aanwezigheid maakt het voor huurders heel fijn. Ze kunnen haar te allen tijde inschakelen voor hulp en advies. Best prettig als je verder geen Italiaans spreekt… Inmiddels verkopen we ook onze eigenhandig geplukte100% biologische olijfolie. Zó lekker! 

Beoordelingen huurders: 

Raymond, Rijen: 

,,Het is een fantastisch ruim huis met een heerlijk groot zwembad, grote tuin en heerlijke rustige ligging buiten Bolsena. Vanaf het balkon heb je een schitterend uitzicht over het meer en in de avond de lichten van de dorpen om het meer heen. 

Hein, Vlijmen: 

,,Heerlijke vakantie gehad, fantastisch uitzicht over Lago di Bolsena. In de omgeving en in het gezellig authentiek stadje Bolsena zijn leuke restaurantjes.” 

Informatie voor de balk: 

– Geschikt voor 6 personen 

– Met groot zoutwaterzwembad 

– Een vakantie in het échte Italië 

– Snelcode Micazu.nl: 23679 

– Geen boekingskosten! Je betaalt direct aan de eigenaar 

Meer DenD