Mike Tyson direct na klappen in vliegtuig op de foto met fan

Door: DitjesDatjes
24-04-2022

Mike Tyson is woensdag nadat hij in een vliegtuig betrokken was bij een handgemeen met een andere passagier, op de foto gegaan met een fan. Op de foto, die in handen is van TMZ, heeft Tyson zijn arm gemoedelijk om de fan heen geslagen en is aan niets te zien dat hij zojuist klappen heeft uitgedeeld aan iemand die hem, mogelijk onder invloed, nogal irriteerde.

De fan op de foto heeft aan TMZ laten weten dat de bokslegende “supervriendelijk en chill” was bij het maken van de foto op de luchthaven in Florida. Het beeld zou volgens de entertainmentsite in het voordeel van Tyson kunnen werken omdat het laat zien dat hij tegen fans die gewoon normaal doen ook gewoon normaal terugdoet.

Ferme klappen

TMZ plaatste woensdag videobeelden van het incident dat zou hebben plaatsgevonden op een vlucht van San Francisco naar Florida. Op de beelden is te zien dat Tyson de man een aantal ferme klappen in het gezicht geeft. Volgens een getuige was Tyson in eerste instantie vriendelijk, maar ging het mis toen de betreffende man hem maar bleef irriteren.

Melvin Townsend, de man die de tikken van Tyson moest incasseren, heeft na het voorval een advocaat in de arm genomen. Die heeft aan TMZ laten weten dat Tyson zijn cliënt op “buitensporige manier” begon te slaan. Volgens de advocaat had het voorval makkelijk voorkomen kunnen worden als Tyson het vliegtuigpersoneel erbij had gehaald. Op dit moment zijn er nog geen juridische stappen ondernomen.

Bekijk de foto hier.

BuzzE

Meer DenD