Milou keert terug naar Frankfurt: ‘Ik mis boerderij niet’

Milou
Door: DitjesenDatjes
09-06-2020

De afgelopen maanden zat Milou op de boerderij van Bastiaan in Zeeland. Door het coronavirus kon de vrouw vanuit huis werken en dus besloot ze naar haar nieuwe liefde te gaan. Onlangs keerde ze terug naar Frankfurt, en dat vond ze helemaal niet zo erg.

Slechte smaak?

Al in de afleveringen van Boer zoekt Vrouw liet Milou weten niet te denken in Zeeland te kunnen aarden. Ze vond het te afgelegen en haar carrièredromen zouden daar niet uit kunnen komen. Daar denkt ze nu anders over, blijkt uit een interview met RTL Boulevard. ,,Ik denk dat ik over een jaartje wel hier permanent zou wonen”, zegt de vrouw nu. Maar voordat dat gebeurt moet ze het huis nog wel naar haar zin maken, want de inrichting van Bastiaan lijkt ze niet zo mooi te vinden.

Milou besloot onlangs om tijdelijk terug te keren naar Frankfurt. ,,Gewoon naar mijn huisje. Toch mijn eigen plekje.” Ze laat weten Bastiaan en zijn hond Luna wel te missen. ,,Maar als ik eerlijk ben heb ik het huis niet gemist.”

Zwanger?

De toekomstplannen van Milou en Bastiaan bestaan dus uit samenwonen volgend jaar en de inrichting van de boerderij aanpakken. Andere plannen hebben ze nog niet, al dachten veel volgers van de Instagram van Bastiaan daar anders over. De boer postte onlangs een foto van hem en Milou, waarna veel mensen dachten dat Milou zwanger is. Het koppel laat weten dat hier absoluut geen sprake van is.

Meer DenD