Moederskindjes

Moederskindjes
Door: DitjesDatjes
04-05-2016

Je ziet ze bijna nooit en toch zijn het de belangrijkste vrouwen in het leven van de celebrities: moeders. Speciaal voor Moederdag zet Ditjes & Datjes de sterrenmama’s even in de spotlights… Ze verdienen het!


 

Blake Lively
Hollandse Hoogte

 

Gossip girl Blake Lively heeft haar gevoel voor mode te danken aan niemand minder dan haar eigen moeder, Elaine. Zij is Blakes stijlicoon.


 

Sven Kramer
Hollandse Hoogte

 

Sven Kramer is zó gek op zijn moeder Elli dat hij haar zelfs een keer tijdens een persconferentie in het zonnetje zette. ‘Qua karakter lijk ik heel erg op haar’, bekende de schaatser.


 

Manuel Broekman
Hollandse Hoogte

 

Mooiboy Manuel Broekman stond nog met zijn moeder, actrice Anke van ’t Hof, op de Parade. Zo moeder, zo zoon… Hoe mooi is dat?


 

Marian Mudder
Hollandse Hoogte

 

Natuurlijk kwam de lieve en trotse moeder van actrice en schrijfster Marian Mudder naar de boekpresentatie van haar dochter.


 

Paris Hilton
Hollandse Hoogte

 

Hoeveel slapeloze nachten zal Kathy Hilton hebben gehad van de escapades van haar dochter Paris? ‘Ze heeft me vaak teleurgesteld, maar toch ben ik trots op haar’, zegt mams.


 

Justin Bieber
Hollandse Hoogte

 

Het contact tussen Justin Bieber (22) en zijn pas 41-jarige moeder Pattie Mallette was even bekoeld omdat de zanger wist dat hij haar met zijn gedrag teleurstelde. Maar dat is nu gelukkig weer goed.


 

Khloé, Kourtney en Kim Kardashian
Hollandse Hoogte

 

De zussen Khloé, Kourtney en Kim Kardashian en halfzusje Kylie Jenner lopen nog altijd de deur plat bij hun moeder Kris. Kim trok zelfs met haar gezin een tijd bij mams in omdat haar eigen huis werd verbouwd.


 

Bradley Cooper
Hollandse Hoogte

 

Bradley Cooper mag dan al 41 jaar zijn, de acteur woont alweer een tijdje bij zijn moeder Gloria Campano in huis nadat zijn vader overleed. De twee kunnen het uitstekend met elkaar vinden.


 

Catherine Zeta Jones
Hollandse Hoogte

 

Catherine Zeta Jones zocht tijdens haar relatiecrisis en tijdelijke breuk met Michael Douglas haar toevlucht tot moeder Patricia Fair. Zij was het die een scheiding van haar dochter probeerde te voorkomen. En met succes!


 

Javier Bardem
Hollandse Hoogte

 

De appel valt voor de Spaanse acteur Javier Bardem niet ver van de boom. Het acteerbloed heeft hij van zijn moeder Pilar, die in Spanje ook heel beroemd is.


 

Anne Hathaway
Hollandse Hoogte

 

Anne Hathaway zag als 8-jarig meisje haar moeder Kate op het toneel in Les Miserables, 25 jaar later speelde Anne dezelfde rol. ‘Ik ben mijn moeder zo dankbaar voor het vroege voorbeeld’, zei ze stralend.


 

Johnny de Mol
Hollandse Hoogte

 

Over de liefdes in het leven van Johnny de Mol zei zijn moeder Willeke Alberti eens: ‘Er waren meisjes bij van wie ik meteen al wist dat het niets zou worden. Ach, als hij gelukkig is, dan ben ik dat ook. Zo werkt dat met moeders.’


Tekst: Jeroen van der Weijden

Meer DenD