Molloten weten het zeker: deze kandidaat is de mol

WIDM
Door: Nikola van Krieken
25-02-2020

SPOILER ALERT

Tekst gaat verder onder advertentie
   

In de uitzending was eindelijk dé lasergame-opdracht te zien, die inmiddels traditie is geworden in het AVROTROS-programma. Maar is er tijdens die spraakmakende lasergame opdracht een cruciale fout gemaakt door de productie?

Is Nathan de mol?

Eerder dit seizoen leek er al een bizarre hint in een aflevering te zitten die leidde naar Nathan Rutjes (36). Tijdens die opdracht moesten de kandidaten een aantal auto’s in het goede parkeervak krijgen. En laat het nou net zo zijn dat de tattoo van Nathan overeenkomt met een van de nummerborden van deze auto’s. Toeval?

Dit was een aantal afleveringen geleden, maar nu is er ook iets opgevallen in de aflevering van afgelopen zaterdag. Tijdens de eerste opdracht moesten de kandidaten de kleuren onthouden van auto’s die langsreden. Er reed een auto langs waarna Rob Dekay (32) vroeg: ,,Heb je deze doorgegeven?” en daarop antwoordde Nathan: ,,Nee, dat kan jij toch ook doen?”

Alles voor het team, hè Nathan?

Naast deze rare opmerking van Nathan tijdens de eerste opdracht, blijkt ook uit de lasergame-opdracht dat Nathan wellicht de mol kan zijn. Tijdens de lasergame opdracht moesten de kandidaten strijden tegen de mol. De ex-profvoetballer was wel erg bezweet tijdens het potje lasergamen. Zou hij al meerdere potjes achter de rug hebben gehad?

Maar het opvallendste aan de aflevering was toch echt dat Nathan tijdens het lasergamen als enige een lasergamevest aan had met het getal 3 achterop. De rest van de kandidaten had namelijk een vest aan met het getal 4. Zou deze positivo dan toch de mol zijn?

 

Meer DenD