Monique doet een belangrijke test ‘Heel benieuwd’

Monique Hazes
Door: Lois Kuhfus
29-10-2020

Een spannende dag voor Monique en Dré Hazes Junior. Op Instagram laten zij weten dat ze een belangrijke test laten doen. ,,We zijn heel benieuwd wat er uit zal komen…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Test

De spannende test die Monique vandaag heeft gedaan gaat om een DNA-test. Voor hun hond Frenkie laten Dré en Monique een rasbepaling uitvoeren. Dit laat zij weten via haar Instagram Stories.

Beeld: Instagram @moniquenoell

Tweede kindje

Het is één grote happy family bij de Hazesjes thuis. Zoontje André junior werd onlangs vier jaar oud, wat uitgebreid werd gevierd. Als het aan Dré en Monique ligt krijgt kleine André er binnenkort ook een zusje of broertje bij.

Dré Hazes liet aan Privé weten dat het enorm goed gaat met hem en Monique, en dat een tweede kindje meer dan welkom is.

,,Ik gun hem nog zo een broer of zus. Een tweede kindje staat hoog op onze wensenlijst. Tussen Monique en mij is alles goed, dat kan niet beter.”

Monique kan niet op de natuurlijke manier zwanger worden. Hierom moet het stel in een pittig traject treden om zwanger te worden. ,,We hebben het in de huidige situatie zo fijn, dat we eigenlijk geen verandering willen en daarom zijn belangrijke stappen moeilijk te nemen. Een tweede kindje komt er bij ons niet zomaar…”

LEES OOK:

Emotionele Monique: ‘Hij heeft niet meer naar ons omgekeken’

Meer DenD