ZIEN: de finale-jurken van Chantal, Edsilia en Nikkie

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

De presentatoren van het Eurovisie Songfestival hebben hun outfits onthuld voor de finale op zaterdag. En wow… Ze zien er waanzinnig uit!

Nikkie de Jager, Chantal Janzen, Jan Smit en Edsilia Rombley droegen hun nieuwe kleding vrijdag tijdens de eerste doorloop.

‘Godinnenjurk’

“Het is tijd voor het toetje”, schrijft Janzen bij de foto van haar nieuwe outfit. De gouden jurk is van het merk David Laport. “David Laport, ik vind dat je een godinnenjurk hebt gemaakt.”

Edsilia Rombley draagt een lichtblauwe jurk van ontwerper Tess van Zalinge. De jurk is aan een kant lang is en aan de andere kant kort.

Nikkie de Jager draagt zaterdagavond een knalroze jurk van Edwin Oudshoorn. Net als bij de halve finales heeft ze bijpassende nagels. Dit keer zijn ze in de kleur van de jurk, met diamantjes erop. Jan Smit draagt vier avonden lang maatpakken van het merk Oger.

Eerder werd bekend dat de presentatoren van het Eurovisie Songfestival alleen worden gekleed in Nederlandse ontwerpen. De vier droegen bij de halve finales al kleding van onder anderen Claes Iversen en MAISON the FAUX.

BuzzE

Tags

AHOYAHOY ROTTERDAMCHANTAL JANZENEDSILIA ROMBLEYEUROVISIE SONGFESTIVALJAN SMITNIKKIE DE JAGERSONGFESTIVALSONGFESTIVAL 2021

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck