OG3NE en Sky Radio starten samenwerking

Door: Kees van der Made
23-11-2021

Het is weer aftellen geblazen voor Sky Radio tot de radiozender wordt omgedoopt tot ‘The Christmas Station’. Dit jaar heeft de zender wel een heel bijzondere samenwerking te pakken…

The Christmas Station komt er weer aan. Dat is de formule van radiostation Sky Radio waarbij uitsluitend kerstmuziek wordt gedraaid. Dit jaar heeft het station de handen ineengeslagen met de groep OG3NE. Die groep heeft de jingles ingezongen en één ervan uitgewerkt tot speciale Sky kerstsingle, getiteld ‘Coming Home With Santa’. Dat is niet de enige single die ze presenteren. Ook hun eigen kerstsingle ‘Christmas On My Doorstep’ wordt op Sky Radio gedraaid. OG3NE is een bekende meidengroep die sinds 2007 actief is, eerder was het trio bekend onder de naam ‘Lisa, Amy & Shelley’.

Vereerd

De meiden zeggen over de samenwerking: ,,We zijn enorm vereerd dat we het jinglepakket voor Sky kerst 2021 mochten inzingen en daarnaast ook erg trots op de speciale Sky kerstsingle ‘Coming Home With Santa’ die we hebben gemaakt. Door de unieke samenwerking met Sky Radio The Christmas Station en onze nieuwe kerstsingle ‘Christmas On My Doorstep’ gaan we de kerstperiode op een hele speciale manier invullen.”

Meer DenD