Olcay Gulson blijkt vastgoedkoningin

Olcay Gulsen
Door: Charlotte Wijnen
05-05-2021

Onlangs leverde Olcay Gulson een deel van haar Talpa-inkomsten in om niet te hoeven presenteren bij Shownieuws. Nu blijkt waarom Olcay deze opmerkelijke beslissing heeft genomen..

Haar modebedrijf Supertrash werd eerder failliet verklaard, dus de verbazing was bij sommigen groot. Maar Olcay wilde gewoon niet langer plaatsnemen achter de desk bij Shownieuws. ,,Dat paste totaal niet bij mij. Ik heb gewoon gezegd: je kan het uit mijn contract halen en dat deel van mijn salaris terugnemen,” vertelde ze aan Grazia.

2,3 miljoen

Inmiddels meldt weekblad Story dat Olcay dat deel van het salaris ook niet nodig heeft. Ze beheert namelijk een vastgoedportefeuille.

In april vorig jaar kocht Olcay voor 1.425.000 euro haar huidige appartement in Amsterdam. Enkele maanden later kocht ze samen met haar vriend Ruud de Wild voor 850.000 euro een grachtenpand op de Herengracht in Amsterdam. En daarnaast kocht ze óók nog een perceel grond in Waalwijk waar ze een hoekwoning liet bouwen voor haar zus Georgina.

Volgens Story heeft de vastgoedportefeuille van Olcay een waarde van ruim 2,3 miljoen euro.

Turbulente periode

Maar op dit moment stort Olcay zich voornamelijk op het verzorgen van Ruud, bij wie eerder dit jaar darmkanker werd geconstateerd. Na een turbulente periode met diverse operaties kwam Ruud laatst eindelijk met goed nieuws: ,,De waardes zijn goed en ik ben nu op de goede weg terug. Dat noemen ze ‘schoon’.”

Ruud laat in Story weten dat hij nu anders denkt over het leven. ,,Als je de diagnose kanker krijg, doet dat heel veel met je. Je staat oog in oog met je sterfelijkheid”, aldus Ruud.

Meer DenD