Ons droomhuis staat in Malaga, Spanje

Droomhuis Malaga
Door: DitjesDatjes
23-12-2019

Nicole van Gool en Stijn Zeeman kochten in april 2018 hun Malaga Beachhouse. ,,Waarom wij verliefd zijn geworden op deze woning? Uiteraard de ligging: 50 meter van het strand”, vertelt Nicole. ,,Vanaf het grote dakterras kun je de zee zien.” 

Micazu

Het klimaat trok het stel over de streep. Nicole: ,,Malaga heeft 300 dagen zon per jaar en is een authentieke stad, met strand, een mooi stadspark en een gezellige haven. Dat op een compacte manier, want alles is vlak en beloopbaar. En als fanatieke sporters kun je in de omgeving (berg)wandelingen maken, kitesurfen, en in 2 uur staan we op de piste van de Sierra Nevada bij Granada.”

Vanaf Malaga Beachhouse wandel je zo de boulevard op. Daar vind je koffietentjes en authentieke visrestaurants, waar je de lokale specialiteit ‘Espeto de sardinas’ (sardientjes) en andere verse vis kunt eten. Ook is het er erg kindvriendelijk met ondiepe baaitjes en veel terrassen bieden uitzicht op het water zodat ouders hun kroost in het oog kunnen houden.

Malaga Beachhouse is van alle luxe voorzien, zoals een groot dakterras, een warme buitendouche, zowel een bad als een inloopdouche. ,,Ook hebben we extra geïnvesteerd in goede bedden, twee stadsfietsen, luxe koffieapparaat en vers gefilterd drinkwater uit de kraan”, zegt Stijn. ,,Snelle wifi. Aan alles is gedacht voor een heerlijk verblijf. Daarbij is alles aanwezig voor kinderen: Campingbedjes, kinderstoelen, fietszitjes en commode.”

Beoordelingen huurder:

Lara:

,,Gastheer en gastvrouw Nicole en Stijn zijn zeer toegankelijk en doen er alles aan om je een heerlijke vakantie te bezorgen. Dikke aanrader!”

Mariëlle:

,,Wat een geweldig huis en wat een sfeer. We hebben weinig nodig gehad om te wennen en daardoor vol kunnen genieten van onze 5 dagen in het beachhouse.”

Berdien:

,,Wij hebben 6 fantastische dagen gehad in het prachtige beachhouse van Stijn en Nicole. Mooi, sfeervol ingericht en alles is nieuw en super schoon!”

Informatie: 

– Geschikt voor 6 personen

– Ingericht in moderne beachstyle

– Strand ligt op 50 meter

– Snelcode Micazu.nl: 29308

– Je boekt je vakantiehuis direct bij de Nederlandse eigenaar

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen