Onze hond heet Margreet

Door: DitjesDatjes
26-07-2018

Margreet, of Greetje, is alweer bijna 11 jaar oud. Maar toch is de kleine border terriër nog even enthousiast en lief als de dag dat we haar kregen.  Ze is nieuwsgierig, wil iedereen graag ontmoeten. Mensen denken altijd dat ik met een puppy rondwandel, omdat Margreet niet heel groot is en vanwege dat jonge puppy gedrag van haar. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Als ik thuis ben, wijkt ze geen seconde weg van mijn zijde, we zijn onafscheidelijk.  

Het mag eigenlijk niet, maar ik heb Greetje zo vaak mogelijk naast me op de bank of in bed. Dan gaat ze altijd dicht tegen mij aanliggen en wanneer ze in slaap valt, droomt of snurkt ze vaak.  

Ze blaft nooit, bijt nooit en loopt altijd netjes naast me. Ik heb haar nooit hoeven trainen daarvoor, ze is gewoon graag lief tegen mij en andere mensen.  

 Regina, Almelo 

TAGS

Meer DenD