Ook Jim Bakkum, Kim-Lian van der Meij en Nienke Plas in film Just Say Yes

Door: DitjesDatjes
14-07-2020

Jim Bakkum, Edwin Jonker, Kim-Lian van der Meij en Nienke Plas zijn toegevoegd aan de cast van de romantische komedie Just Say Yes. De opnames van de film, waarin Yolanthe Cabau de hoofdrol speelt, zijn deze week van start gegaan, maakte distributeur Independent Films dinsdag bekend.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Voor Jim Bakkum en Kim-Lian van der Meij is het een reünie, nadat zij in 2008 samen de hoofdrollen vertolkten in de musical Fame.

Just Say Yes is de nieuwe film van de makers van Fuck de Liefde en Fashion Chicks. Cabau speelt Lotte, een vrouw die haar hele leven al droomt van haar ideale bruiloft, maar haar droom uiteen ziet spatten als haar aanstaande de trouwerij onverwacht afblaast.

Bakkum speelt Chris, de nieuwe collega van Lotte die haar te hulp schiet als ze wordt gedumpt. Van der Meij speelt een van haar beste vriendinnen. Edwin Jonker is te zien als de baas van de tv-zender waar Lotte voor werkt.

Just Say Yes wordt geproduceerd door AM Pictures. Distributeur Independent Films brengt Just Say Yes op 28 januari 2021 uit in de bioscoop.

BuzzE

Meer DenD