Paniek in Kensington Palace

Elizabeth
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Er is paniek in Kenstington Palace. De affaire met prins Andrew is nog lang niet voorbij, maar inmiddels houden de leden van de koninklijke familie zich met iets heel anders bezig. Harry en Meghan zouden naar verluidt naar de pers stappen als de Koningin hen geen toestemming geeft het koninklijk huis te verlaten.

Harry onder druk

,,Zij wil weggaan”, vertelt een bron aan Times over de wens van Meghan. ,,Harry staat onder veel druk om te kiezen. Het is verdrietig. Hij houdt van de Koningin. Ik denk dat dit zijn hart breekt. Ik denk niet dat dit is wat hij echt wil.” Toch is Harry vandaag met zijn oma, vader en broer in gesprek om te kijken op welke manier er vorm gegeven kan worden aan de wens van Harry en Meghan. Want zomaar het paleis verlaten en emigreren naar Canada is geen optie. Daarnaast wilt het stel ook nog financieel onafhankelijk worden en dus geen toelage meer ontvangen.

De Koningin zou erg gekwetst zijn door het verzoek van Harry en Meghan. Vooral omdat toen het koppel hun wens bekend maakte, de Koningin en de rest van de familie er nog niet van op de hoogte waren. De kans bestaat dat Harry en Meghan voor nog een groter schandaal gaan zorgen, want de twee stappen naar verluidt naar de pers als ze hun zin niet krijgen.

Tags

AMERIKACANADAELIZABETHKONINGINMEGHAN MARKLEMOEDERPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck