Patty Brard na elf jaar herenigd met dochter Priscilla

Patty Brard
Door: DitjesDatjes
09-09-2020

Elf jaar hadden ze elkaar niet gezien en was er geen contact, maar deze week is het tot een hereniging gekomen van Patty Brard en haar dochter Priscilla Nasi, schrijft De Telegraaf. “We hebben elkaar teruggezien, vastgehouden en urenlang gesproken”, zegt Patty.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Moeder (65) en dochter (37) sloten elkaar na een gesprek in Amsterdam in de armen. “Ik ben een heel gelukkig mens nu”, zegt Patty die afgelopen vrijdag nog slecht nieuws kreeg over haar hondje Lulu. Ze meldde dat ze “kapot van verdriet” was, omdat ze Lulu moest laten inslapen. Maar gelukkig kon Brard die afspraak afzeggen, want Lulu knapte weer op.

“Naar dit moment is door ons allebei heel lang toegewerkt en toegeleefd. Zoals Priscilla zei: ’Ik wil niets overhaasten en kleine stapjes zetten, maar om dat te kunnen doen moest eerst deze grote stap gezet worden.’ Het elkaar weer zien, omhelzen en spreken.”

Trouwjurk

Ze vervolgt: “Uren hebben we gezeten. Er is in al die jaren zo veel gebeurd, dat valt in één middag niet bij te praten. Ik ben getrouwd, waar Priscilla niet bij was. Zij is deze zomer verloofd en heeft trouwplannen. Gelukkig gebeurt dit allemaal wel op tijd, zodat ik dat niet hoef te missen. Ik verheug me erop met mijn dochter haar trouwjurk uit te kiezen. Welke moeder wil dat niet het liefste?”

Het is nooit echt duidelijk geworden waardoor moeder en dochter gebrouilleerd raakten. “Al dat geruzie, het is allemaal nergens voor nodig en zo zonde van de tijd, die verloren jaren en momenten. We houden het verder ook lekker voor onszelf,” zegt Patty.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD