Peter R de Vries zet appartement te huur

Peter R de Vries heeft dit ingerichte drie kamer appartement in Amsterdam Oost te huur gezet.

Elf jaar geleden zou Peter dit appartement in Amsterdam hebben gekocht voor zijn zoon, die toen ging studeren in Amsterdam. Hij kocht het voor 399.000 euro, schrijft Bekendeburen.  Hij betaalde het met zijn eigen geld. Een bezoek aan de bank was overbodig.

Zijn zoon is afgestudeerd en Peter heeft besloten om dit mooie appartement te huur te zetten voor een prijs van 2300 euro per maand. Ook moet de huurder een waarborgsom over maken op zijn bankrekening van 4200 euro. Daarvoor krijgt hij dus een driekamer appartement met een woonoppervlakte van 80 vierkante meter.

Er zijn twee woonkamers en een badkamer. Een dakterras ontbreekt gelukkig ook niet. Voor het parkeren van de auto is wel een parkeervergunning van de gemeente nodig. De locatie is overigens prima volgens de makelaar. “ Binnen 5 minuten fietsen ben je in De Pijp en binnen 10 minuten fietsen in het Centrum. Op de Wibautstraat kun je de metro pakken naar Amsterdam Centraal of Amsterdam Amstel of de tramlijnen 3 en 9. En ook de snelweg is binnen 5 minuten te bereiken”.