Peter R. gelooft verhaal Imanuelle niet

Door: DitjesenDatjes
23-07-2019

Wat bezielde Imanuelle Grives? Had ze drugs op Belgisch festival Tomorrowland bij zich om zich voor te bereiden op de rol, of was ze echt van de plan om de drugs te gebruiken en misschien zelfs dealen? Peter R. de Vries heeft daar wel een mening over, zo liet hij maandagavond weten in RTL Boulevard.

Beter weten

,,Er is niets waaruit blijkt dat haar verhaal klopt’’, zegt de misdaadverslaggever in het roddelprogramma. ,,Het is een volwassen vrouw, zij had beter moeten weten.” De advocaat van de actrice geeft ook toe dat haar actie niet slim is. ,,Ze beseft nu ook dat het een hele domme actie is geweest. Maar we moeten dit verhaal zeker nuanceren. Ik doe veel drugsgerelateerde zaken, maar dit is toch echt een ander geval. Ze is geen standaard drugshandelaar of iemand die verslaafd is”, zegt de advocaat.

Drugs

Op maandag werd het nieuws bekend dat Imanuelle, die vooral bekend is van de films Alleen maar nette mensen en Een tuintje in mijn hart, is opgepakt op het Belgische festival. Zij had verschillende soorten drugs in haar bezit, en bij een huiszoeking zijn er nog meer illegale verdovende middelen gevonden. Ze had onder andere XTC, cocaïne, MDMA en ketamine in haar bezit.

Imanuelle zal tot ten minste vrijdag in de gevangenis moeten verblijven.

Meer DenD