Onze poes heet Pepper 

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Hallo! Dit is Pepper, een 4-jarige cyperse poes. Ze is nog maar een paar maanden bij ons. Mijn moeder zag haar op Facebook omdat haar baasje een ander huis zocht wegens allergie van een van zijn kinderen. 

Het is erg leuk dat Pepper er is. Ze is erg lief. Helaas kan ze nog niet zo goed overweg met onze andere poes: ze blazen nog best wel veel tegen elkaar, maar vechten doen ze gelukkig niet. 

Het allerleukste aan Pepper is dat ze een echte, dikke knuffelkat is. Ze komt elke ochtend mij en mijn broertjes begroeten als we wakker worden. Mijn moeder wil liever niet dat ze bij ons op bed slaapt, maar Pepper doet het stiekem wel en dat vind ik alleen maar leuk. Dan laat ik mijn slaapkamerdeur op een kiertje staan. Een keer sprong ze ’s nachts op mijn rug, waarvan ik natuurlijk schrok. Toen heeft ze een hele tijd met haar pootjes mijn rug gemasseerd. Ik weet niet hoe dat heet als ze dat doet, maar ik noem het fietsen.  

Heel soms komt ze ’s avonds niet naar binnen. En op een nacht was ze bovenop onze aanbouw gesprongen. Mijn moeder hoorde haar ’s nachts wel miauwen en ging kijken. Toen durfde ze er niet meer af. Middenin de nacht moesten we mijn slaapkamerraam opendoen om haar daar vanaf te krijgen.  

Groetjes, 

Lucas Brans  

Tags

KATPOES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck