Prins Charles kan Harry niet vergeven

Prins Charles
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

De uitvaart van prins Philip had mogelijk voor een verzoening tussen enkele Britse Royals gezorgd. Helaas bleek dit niet voor alle familieleden het geval. Prins Charles zou nog altijd woedend zijn op Harry vanwege het openhartige interview met Oprah Winfrey.

‘Harry te ver gegaan’

De terugkeer van prins Harry naar het Verenigd Koninkrijk was even spannend na het bijzonder, openhartige interview met Oprah Winfrey. Een Britse koningshuis-deskundige vertelt nu in US Weekly dat prins Charles nog altijd woedend is om het interview tussen Harry en Oprah Winfrey. In dit interview deden Harry en zijn vrouw Meghan Markle enkele heftige uitspraken over het Britse koningshuis. ,,Prins Charles heeft het Harry nog niet vergeven dat hij zijn familie zo publiekelijk onder de bus heeft gegooid. Wat Charles betreft is Harry nu echt te ver gegaan, dit had binnen de familie uitgesproken moeten worden maar niet wereldwijd op televisie,” aldus de deskundige.

Oprah had openheid niet verwacht

In het interview waren Meghan en Harry wel héél openhartig. Zelfs de bekende Oprah Winfrey verbaasde zich over de openheid van het stel. Benieuwd wat Oprah van het interview vond? Je leest het via deze link. 

Tags

CharlesHarry en Meghanmeghan markleOprah WinfreyPrins CharlesPrins Harryprins PhilipQueen Elizabeth

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie