Prins Harry teleurgesteld in broer en beste vriend

Prins Harry
Door: Tanja Brouwer
10-08-2020

Prins Harry kon op heel wat kritiek rekenen van familie en zelfs vrienden toen hij een relatie kreeg met Meghan. Dat blijkt uit een nieuw boek dat over het beroemde koppel gaat. Harry negeerde alle adviezen van zijn omgeving en koos uiteindelijk voor Meghan.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Eerst proef-samenwonen

Dat de familie van prins Harry aanvankelijk niets moest hebben van Meghan Markle was al bekend. Zo vond oudere broer William dat Harry te snel van stapel liep. William had liever gezien dat zijn broer eerst zou samenwonen en daarna pas zou trouwen met Meghan.

Ook Skippy

In het nieuwe boek ‘Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family’ staat volgens de Britse krant The Sunday Telegraph dat ook de beste vriend van Harry niet meteen weg was van Meghan. Tom Inskip, bekend als ‘Skippy’, zou Harry hebben geadviseerd het rustig aan te doen en elkaar eerst te leren kennen voordat ze zich officieel aan elkaar gingen binden.

Amerika

Naar verluidt zou Harry zich gekwetst hebben gevoeld door de adviezen van zijn broer en beste vriend. ,,Het deed hem pijn dat iemand met wie hij zo close was, zijn oordeel niet zou vertrouwen”, zegt een bron in het boek.
Harry ven Meghan wonen tegenwoordig in Los Angeles en bouwen daar aan een nieuw leven.

Meer DenD