Rick Brandsteder steunt verlamde broer

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De broer van Rick Brandsteder, Bob, raakte vorig jaar deels verlamd na een ongeluk. Zijn leven veranderde drastisch, want na een val van een betonnen trap raakte hij verlamd aan zijn linkerarm.

Zenuwen

Bob (31) ging een moeilijke tijd tegemoet. Het zag ernaar uit dat zijn linkerarm onherstelbare schade had opgelopen. De zenuwen in zijn arm zouden van het ruggenmerg zijn afgescheurd.
Toch zet Bob alles op alles op weer helemaal beter te worden. Volgens Rick is Bob altijd positief gebleven: ,,Ik kan gelukkig zeggen dat het behoorlijk goed gaat met mijn broer”, vertelt Rick aan Story. ,,Bob is nog niet de oude maar het gaat wel alweer veel beter. Hij staat er enorm positief in en gelooft in zijn herstel. Hij is een vechter, een doorzetter.”

Verliefd

Het leven van Rick ziet er veel rooskleuriger uit dan het leven van zijn broer. Hij is tot over zijn oren verliefd op Roosje Kuizenga, de dochter van Bert Kuizenga. Onlangs maakte Rick bekend te gaan samenwonen met haar, wat ze allebei ontzettend leuk vinden. ,,Het is echt een nieuwe levensfase”, zegt Rick tegen Story. ,,Ik genoot er vroeger heus van om op boevenpad te gaan maar wat ik met Roosje heb is veel leuker. Het gaat allemaal als vanzelf. Ik ben er echt van overtuigd dat wij heel lang samen zullen blijven.”

Tags

ARMBOB BRANDSTEDERDRAMAONGELUKRICK BRANDSTEDERRON BRANDSTEDERVERLAMD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck