Rick Engelkes gaat niet samen wonen met nieuwe vriendin

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Molly Baas

Rick Engelkes wilt nog niet samenwonen met zijn vriendin Marie Claire Noorlander, op wie hij driekwart jaar geleden smoorverliefd werd. Dit meldde hij bij de première van zijn nieuwe film Huisvrouwen Bestaan Niet.  ,,Op den duur zal dat hartstikke leuk zijn, maar voor nu is dit een heerlijke setting”, zegt Marie Claire in De Telegraaf.

,,De liefde, ik weet niet of het er nog voor me inzit.”

“Voordat we met onze relatie naar buiten traden, wilden we zeker zijn van onze zaak”, zegt Rick. De acteur en theaterproducent vervolgt: ,,Ik heb een tijd gedacht: de liefde, ik weet niet of het er nog voor me inzit. Maar juist dán overkomt het je. Marie Claire heeft een fantastische uitstraling.”

Rick: ,,Wat ik leuk vind, is dat ze aan de ene kant ondernemend is, maar aan de andere kant ook een warme persoonlijkheid heeft. Los daarvan vind ik haar natuurlijk prachtig. Ze daagt mij ook uit. Dat is goed voor mij, want ik heb een sterke vrouw naast me nodig, die haar woordje klaar heeft als het moet. Dat houdt me scherp.”

Voor het eerst publiek samen.

De liefde overviel hem. ,,Ik was druk met de film, en met mijn theaterproducties Vamos! en Opvliegers 3, dus ik had totaal niet zien aankomen dat ik verliefd zou worden. De verrassing was alleen maar groter toen bleek dat het zo enorm klikt tussen ons.’’ Hoewel ze nu een paar maanden samen zijn en met première van gisteravond voor het eerst ‘publiek’ zijn gegaan, nemen ze de tijd. ,,Wij hebben allebei kinderen. De twee zoontjes van Marie Claire hebben mijn dochters nog niet ontmoet – zo ver zijn we nog niet.’’

Engelkes ging in 2010 diep door het stof nadat hij tijdens zijn huwelijk met Annemarie Paol een slippertje had gemaakt. Na een verzoeningspoging besloot het stel drie jaar later toch uit elkaar te gaan.

Tags

ECHTE HUISVROUWEN BESTAAN NIETECHTE LIEFDERICK ENGELKESSAMENWONEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck