Saai paasweekend? Deze series móet je zien!

Door: DitjesenDatjes
10-04-2020

Nu we massaal thuisblijven aankomende paasdagen is er net wat meer tijd om eindelijk die leuke series te bekijken. Maar wat zijn de echte aanraders? Wij zetten de leukste op een rijtje.

The Tiger King

Netflixkijkers konden er de afgelopen tijd niet omheen: The Tiger King is razend populair. De bizarre documentaireserie gaat over Joe Exotix, zijn rivale Carol Baskin en heel veel andere personen die iets te maken hebben met een geplande moordaanslag en het mishandelen van grote katachtigen. De serie is zo populair dat er binnenkort nog een aflevering verschijnt!

Tiger king

Kingdom

Een koninkrijk wordt getroffen door corruptie en hongersnood. Een mysterieuze plaag verspreidt zich over het land. Iedereen die besmet is verandert in een monster. De kroonprins wordt ervan beschuldigd verraad te hebben gepleegd, en hij besluit zijn volk te redden en het duistere kwaad te ontmaskeren.
Het tweede seizoen van deze spannende serie is net op Netflix verschenen.

Damian Lewis: Spy Wars

In de serie Spy Wars op HBO geeft de bekroonde acteur Damian Lewis, bekend van Homeland, een inkijkje in enkele van de spannendste geheime missies in de geschiedenis. Hij onthult de opmerkelijkste spionage-operaties van de afgelopen veertig jaar, waaronder de ontsnapping van de Amerikaanse diplomaten uit Teheran.

Unorthodox

Een jonge Joodse vrouw die is opgegroeid in een ultraorthodoxe chassidische gemeenschap in Brooklyn pakt op een dag haar spullen en vertrekt naar Berlijn. Daar gaat ze op zoek naar haar eigen identiteit, zonder alle regels en verplichtingen die haar werden opgelegd door het geloof en familie. Haar man en neef zijn het niet eens met haar vertrek en besluiten haar op te sporen. Netflixserie Unothodox geeft in vier afleveringen een kijkje in het leven van chassidische gemeenschap en laat je meeleven met het 19-jarige hoofdpersoon Esty.

Pretty Little Liars

Een echte hit is de serie Pretty Little Liars. Het leven van een groep tienermeiden verandert drastisch als een van hen op een avond plotseling verdwijnt. De vier vriendinnen Aria, Emily, Hanna en Spencer zetten alles op alles om te ontdekken wat er met Alison is. Wie deze spannende serie, die zeven seizoenen telt, wil zien moet snel zijn. Tot 23 april is Pretty Little Liars te zien op Netflix.

Project Runway

Modeliefhebbers opgelet! Er staat een nieuw seizoen van Project Runway op Videoland. In het realityprogramma gaan een aantal getalenteerde modeontwerpers strijden om de winnaar te worden en om 100.000 dollar. Sinds seizoen zeventien is Heidi Klum niet langer de presentatrice en ook Tim Gunn heeft zich teruggetrokken als mentor. Zij hebben het stokje overgegeven aan supermodel Karlie Kloss en Christian Siriano.

Meer DenD