‘Scheiding Gers Pardoel loopt uit de hand’

Gers Pardoel
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Gers Pardoel schreef eerder deze maand nog dat dit het mooiste jaar uit zijn leven is, maar insiders weten dat dit niet helemaal de waarheid is. De rapper zou ruzie hebben met zijn ex-vriendin en het niet kunnen hebben dat de vrouw gelukkig is met een ander.

‘Ontzettend jaloers’


De relatie tussen Gers en zijn inmiddels ex Sélina was altijd al lastig. De twee gingen eerder uit elkaar, maar vonden elkaar weer terug. Deze keer lijkt het definitief te zijn, want de vrouw heeft inmiddels een relatie met een andere man. Volgens een insider heeft Gers het daar ontzettend moeilijk mee en probeert hij zich groot te houden. ,,Van wat ik begrijp is Gers momenteel ontzettend jaloers en boos”, zegt een insider tegen weekblad Weekend. ,,Dat heeft erin geresulteerd dat hij Sélina’s auto heeft afgepakt. Die stond op zijn naam en hij vond dat zij die moest inleveren omdat ze nu toch een vriend heeft.” De vrouw zou de auto hebben ingeleverd, omdat ze geen zin heeft in gezeur. 

,,Ik heb tegen hem gezegd: ‘Ik zou de moeder van mijn kind nooit zonder auto laten zitten’”, zegt de insider die beweert dat Gers nog twee andere auto’s heeft en een motor. Die extra auto had hij dus zeker niet nodig. Wat ook nog speelt is het feit dat Séline voor Gers werkt, en de rapper nu weigert haar salaris te betalen. ,,Séline zegt dat hij niet moet vergeten dat ze samen het bedrijf Gers Pardoel hebben opgebouwd.” Volgens de bron is Gers ook aan het rondbazuinen dat Sélina een slechte moeder is, en dat terwijl de kinderen zes nachten per week bij haar slapen en er maar één bij Gers verblijven. De bron denkt dat Gers Sélina nog altijd als zijn droomvrouw ziet en het niet kan verkroppen dat zij nu bij een ander is….

Tags

GERS PARDOELSCHEIDING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck