Schuurman openhartig: “Mijn meisjes zijn grootste geluk in mijn leven”

Katja openhartig over haar dochters
Door: Nikola van Krieken
30-12-2022

Voor Katja Schuurman zijn haar twee dochters Sammie en Coco Loulou ‘het grootste geluk’ in haar leven. Dat schrijft de actrice in een openhartig bericht op Instagram.

Katja Schuurman plaatst een fotoreeks op Instagram met foto’s van haar en haar dochters. 

“En dan zit je er ineens zo bij. “Loser” op je voorhoofd gekalkt door je dochter (verkeerd gespeld dus telt niet). Ook lekker terug gestift haha. Mijn meisjes zijn toch echt het grootste geluk in mijn leven”, zet ze erbij.

“You’re not alone”

Ook haalt ze de feestdagen aan in haar bericht: En ik wil ook nog even zeggen: De feestdagen zijn toch eigenlijk alleen maar écht leuk voor mensen waarbij alles helemaal top is in hun leven? En .. -de rest heb ik net gewist want anders vast weer aanleiding voor.. – Nou ja, ik wil maar zeggen: als je deze dagen niet alleen maar extatisch en gelukkig rondom een kerstboom dartelt: you’re not alone. ♥️♥️♥️”, schrijft de actrice onder de reeks. 

Kinderen

Katja kreeg dochter Sammie in 2010 met haar ex-partner Thijs Römer. In 2020 krijgt zij samen met Freek van Noortwijk dochter Coco Loulou. Inmiddels is haar huwelijk met Freek voorbij.

Meer DenD