Sonja Bakker verhuurt appartement voor duizenden euro’s per maand

Door: Tanja Brouwer
16-10-2019

Dieetgoeroe Sonja Bakker heeft haar luxe penthouse aan de Herengracht in Amsterdam te huur gezet. Dat weet Bekendeburen. Zelf is zij met vriend en kids verhuisd naar haar villa in het Noord Hollandse plaatsje Bergen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Huur

Sonja vraagt voor het penthouse een maandelijkse huur van 3850 euro en dat is inclusief servicekosten. Daarbij moet de huurder een eenmalige waarborgsom op haar bankrekening overmaken van 7700 euro. Natuurlijk is dit niet voor iedereen weggelegd. En wat krijgt de geluksvogel hiervoor terug?

Het penthouse/dubbele bovenhuis heeft een totaal woonoppervlakte van 175 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt vier, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers, verdeeld over twee woonlagen.

De keuken is zeer luxe en van alle gemakken voorzien inclusief een keukeneiland.  Ook is er nog een groot dakterras met uitzicht over de Amsterdamse binnenstad. Voor het parkeren van de auto is helaas wel een vergunning nodig. De woonkamer heeft ramen over de gehele breedte van het pand. Daardoor heeft de toekomstige huurder een uitzicht over de Herengracht richting de Driekoningen- en de Raadhuisstraat.

,,Daarnaast is de woning voorzien van allerlei technische snufjes zoals een geluidsinstallatie en een televisie die verborgen is in een van de vensterbanken”, zo schrijft de makelaar. En hier houdt het niet mee op. Zodra je de deur uitkomt sta je in Amsterdamse leven.

Pedicure

Sonja Bakker is sinds eind 2017 samen met Barry van Suijdam. Ze ontmoetten elkaar bij de pedicure. ,,Al tijdens ons eerste gesprek voelde ik heel veel raakvlakken. Hij is zo gezellig, en dat ben ik ook. Ik vind het belangrijk dat iemands hart goed is, misschien nog wel meer dan het uiterlijk”, zei Sonja eens tegen Privé. De twee gingen al snel samen op vakantie en wonen nu dus ook samen.

 

 

Meer DenD