‘SPEAK NO EVIL’ in première tijdens filmfestival VS

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

De film ‘SPEAK NO EVIL’ mag de wereldpremière beleven op het Sundance Film Festival. Dat is één van de belangrijkste festivals van de Verenigde Staten van Amerika.

Karina Smulders en Fedja van Huêt spelen allebei een hoofdrol in de film ‘SPEAK NO EVIL’. De film is geregisseerd door de Deense regisseur Christian Tafdrup en gaat over een Nederlands en Deens stel dat bevriend met elkaar raakt op vakantie. Als ze elkaar later terugzien blijkt het Nederlandse stel zich anders voor te hebben gedaan dan ze daadwerkelijk zijn. Het mondt uit in een benarde situatie voor het Deense stel. Er is goed nieuws voor de makers van de film, want op deze bijzondere plek beleefd de film de wereldpremière…

Quentin Tarantino

Van 20 tot en met 30 januari heeft in de Verenigde Staten van Amerika het Sundance Film Festival plaats. Dat is het grootste filmfestival voor de onafhankelijke film aldaar. Grote namen als Quentin Tarantino beleefden daar hun doorbraak. De film ‘SPEAK NO EVIL’ gaat op dat festival in wereldpremière. Mensen die de film in Nederland in de bioscoop willen zien, moeten nog even wachten. Hier verschijnt hij in het voorjaar van 2022.

Tags

FEDJA VAN HUÊTFILMKARINA SMULDERSPREMIEREQUENTIN TARANTINO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck