Steffi beweert: ‘Vera gaat los!’

Door: DitjesenDatjes
31-03-2020

Iedere week zitten Roel en Steffi voor de buis om Boer zoekt Vrouw te kijken. Ze kunnen geen genoeg krijgen van de mannen en vrouw die zoeken naar de liefde. Vooral van boer Geert genieten de twee Brabanders.

‘Zet je schrap!’

,,Nou gaat het leuk worden”, zeggen de twee over boer Geert en zijn twee overgebleven vrouwen. ,,Nou die nog maar twee vrouwen overheeft wordt het echt feest. Zet je maar schrap!”, zegt Steffi. ,,Vera gaat los”, vult Roel aan waarna Steffi meteen zegt: ,,En Geert ook.” Het koppel denkt dat Geert het wel even lastig had met de vragen van Yvon. Zij vroeg aan de boer hoe hij ervoor ging zorgen de vrouwen beter te leren kennen, en eigenlijk had hij daar geen duidelijk antwoord op. ,,Maar die is hij meteen daarna vergeten dus die gaat daarna meteen helemaal los.”

Vera onzeker?

Een van Geerts vrouwen, Vera, is veelbesproken op Instagram. Ze gedraagt zich volgens kijkers nogal opvallend en vooral heel erg druk. Sommigen vinden dat irritant, maar Geert denkt daar wel doorheen te kunnen prikken. Hij denkt dat de vrouw gewoon erg onzeker is, maar van binnen rustiger is dan dat ze doet. Met haar lijkt hij tot nu toe nog het meest te flirten, maar wie weet probeert Angela zijn hart nog te winnen. 

Meer DenD