Stoppen Martien en Erica met chateau? ‘Tijd voor iets anders’

Chateau Meiland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het programma Chateau Meiland is razend populair. Al twee seizoenen zijn uitgezonden en als het aan televisiekijkend Nederland ligt komt er een derde. De hoofdpersonen zelf zijn er echter nog niet uit of ze nog een seizoen willen maken, want Martien en Erica merkten dat die drukte er toch inhakt. Daarnaast weten ze ook nog niet of ze het kasteel wel willen houden.

Korte spanningsboog

Nu het kasteel in Frankrijk eindelijk helemaal verbouwd en klaar is kan het genieten beginnen, maar dat geldt niet voor Martien, Erica en dochter Maxime. Vanaf het moment dat de laatste klodder verf op de muur was gesmeerd is het chateau volgeboekt. Lang zullen ze alleen niet van het kasteel genieten, laat Erica aan weekblad Weekend weten. ,,Ik wil dit niet blijven doen”, zegt de vrouw tegen het tijdschrift. ,,Wij hebben een korte spanningsboog, als we ergens twee jaar zitten krijgen we de kriebels en is het tijd voor iets anders. Dit zal dus geen eeuwigheid door blijven gaan.”

Een tijd terug liet het koppel al weten plannen te hebben om het chateau uit te breiden. ,,Dit kasteel is eigenlijk al veel te klein. Het moet groter. Er is zoveel belangstelling: we kunnen die mensen niet allemaal herbergen”, zei Martien in het afgelopen seizoen. ,,We kijken daarom rond naar iets anders. Het huidige kasteel is ook wel aardig groot, maar als we iets leukers en beters vinden dan weet je het niet met ons.” Maar nu laat Erica weten dat ze toch niet naar een tweede kasteel zoeken. ,,Die zoektocht hebben we voorlopig gestaakt. We wilden eerst groter, dan zouden we het dagelijkse werk door personeel laten doen, maar met personeel is het ook niets.”

Het is dus nog onduidelijk of er een derde seizoen komt, maar wat wél zeker is, is dat Chateau Marillaux in 2020 nog wel open is. Het hele jaar zitten ze namelijk volgeboekt!

Tags

CHATEAU MARILLAUXCHATEAU MEILANDDERDE SEIZOENERICAMARTIEN MEILANDMAXIMEMONTANASEIZOEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck