De tijd is niet rijp genoeg voor John en Kelly

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Drie keer is misschien toch geen scheepsrecht voor John Ewbank. De 48-jarige componist en maatje van Marco Borsato blijft het aanstaande huwelijk met zijn vriendin Kelly Weekers (28) maar uitstellen.

Zwanger

Twee jaar geleden vroeg John haar op Bali ten huwelijk. Ze gaven aan snel te willen trouwen maar daar kwam niks van want Kelly bleek kort na de vakantie al in verwachting. John zei daarover:,,Ik wil niet trouwen wanneer Kelly zwanger is. Begin 2017 is ze uitgerekend en ik zie ons wel in de zomer daarna trouwen.”

Natuur beslist

Toch luidden de klokken nog steeds niet. ,,We hebben besloten dat er voorlopig niet getrouwd wordt,” liet het koppel aan de media weten. ,,We dachten altijd dat we eerst zouden trouwen en dat er daarna kindjes zouden komen. Maar de natuur besliste anders,” aldus Kelly.

Derde bruiloft

Het zou voor John zijn derde keer zijn, want hij schoof al eerder een ring aan de vinger van zowel Ellemieke Vermolen als Vivian Reijs. Een tweede baby lijkt voor het gezin belangrijker dan een derde bruiloft voor John. ,,Ik hoop zeker op een tweede kindje. Maar dat hoeft voor mij ook niet heel snel te gebeuren.”

Tags

BRUILOFTHUWELIJKJOHN EWBANKKELLY WEEKERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck