Tygo Gernandt poedelnaakt

Tygo Gernandt
Door: Nikola van Krieken
25-02-2020

Tygo Gernandt post vandaag een pikante foto op Instagram waarbij hij volledig naakt op het strand ligt terwijl hij zijn geslachtsdeel bedekt met zijn handen. ,Allemaal naakt geboren!” schrijft Tygo. Weg met die taboes Tygo Gernandt is op zijn 12e voor het eerst op televisie verschenen, en sindsdien is hij niet meer weg te denken. Gernandt

Tygo Gernandt post vandaag een pikante foto op Instagram waarbij hij volledig naakt op het strand ligt terwijl hij zijn geslachtsdeel bedekt met zijn handen. ,Allemaal naakt geboren!” schrijft Tygo.

Weg met die taboes

Tygo Gernandt is op zijn 12voor het eerst op televisie verschenen, en sindsdien is hij niet meer weg te denken. Gernandt is (stem)acteur, ambassadeur van hetShortCutz Amsterdam filmfestival en hij is documentairemaker. In zijn documentaires stelt hij vooral problemen aan de kaak waar nog een taboe op ligt in Nederland. Zo heeft hij afgelopen december een documentaire serie gemaakt waarbij hij en maand lang in de complexe wereld van de psychiatrie duikt.

Vandaag heeft Tygo weer bewezen dat hij niet houdt van taboes. Waar tegenwoordig onder de jongeren veel te doen is rondom het fenomeen naaktfoto’s, maakt dat Tygo allemaal niet uit. Daarom zette hij onder zijn foto: ,,Allemaal naakt geboren!” Hij gebruikt daarbij de hashtags #true #really en #lovelife

Tygo krijgt veel positieve reacties op zijn pikante Instagram foto: ,,Dat is lekker wakker worden met dit op m’n beeldscherm!”

Ook veel grappige reactie’s krijgt hij binnen: ,,Zo irritant… Zand tussen je billen.”

TAGS

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen