Uitgekozen tot beste huisdierenvideo van 2022

hond en kat leven in een huis.
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Ditjes en Datjes

Leven als kat en hond in één huis kan nog wel eens voor hele grote problemen zorgen. Wie is dan uiteindelijk de baas, de hond of de kat? Degenen die daar elke dag mee te maken hebben, weten het antwoord wel. In deze geweldige video, nu al door ons uitgekozen als de allerleukste van het afgelopen jaar 2022, krijg je zelfs enig medelijden met de hond die zijn kwelgeest niet langer meer vertrouwt.

De hond wordt bovenaan de trap opgewacht door zijn venijnige huisgenoot. Het is niet de bedoeling dat hij zo maar passeert. De strategie van de hond is bijzonder. Hij kiest ervoor om de poes niet aan te kijken. Sterker nog: hij gaat op bijna de hoogste trede van de trap zitten. Met zijn rug naar de kat toe. Alsof hij wil zeggen ‘ik zie geen kat en als die er toch is dan gun ik haar geen blik waardig.’

Het is inmiddels duidelijk dat de kat van geen wijken weet, ondanks dat het bazinnetje aandringt bij de hond om snel te handelen. ,,Je moet rennen”, is haar advies an de hond, die geen raad weet met de ontstane situatie.

Vervolgens loopt hij achterwaarts de trap op, aangespoord door zijn bazin. ,,Kom je kunt het…”

Kijk zelf maar hoe het afloopt en hoe de kwelgeest toch nog een ultieme (en mislukte) poging onderneemt om de hond dwars te zitten. De kat is beslist niet voor de poes. De vrede tussen hond en poes is vooralsnog niet getekend.

https://twitter.com/_b___s/status/1598993744988364800?s=21

Tags

DIERENWERELDHONDKAT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie