Uitkijkend naar de zomervakantie

Door: DitjesDatjes
28-01-2019

Tijdens de laatste loodjes van de wintermaanden kijken we uit naar:

DE ZOMERVAKANTIE!

Dat we snakken naar wat meer licht, mag zo, richting het einde van de winter, wel duidelijk zijn. En wat doen we deze periode graag? Uitkijken naar de zomervakantie! Weet u al wat het wordt: Zuid-Europa, Scandinavië, overzees of ons eigen prachtige land? DenD dook in de wondere wereld van de vakantiehuizen om u alvast een idee te geven over de keur aan mogelijkheden om heerlijk te verpozen.

Weet u al wat het dit jaar gaat worden? Een camping, op de bonnefooi, een vliegvakantie of per fiets de wijde wereld in. Het kan allemaal. Populair zijn al jaren de huizen die particulieren wereldwijd verhuren. U kunt het zo gek niet bedenken of het is er: uw droombestemming in het land van uw voorkeur.

Afgelopen editie van de Vakantiebeurs in Utrecht werd duidelijk dat we het niet perse dicht bij huis zoeken. Populair zijn onverminderd Spanje, Duitsland, Portugal en Nederland. Maar waar uw vakantiebestemming ook is, we tellen massaal af. Ter verhoging van de vakantievoorpret selecteerden wij voor u de meest bijzondere, unieke, meest bekeken en duurste vakantiehuizen in binnen- en buitenland. Laat de wintertijd maar voor wat het is. Wij blikken vooruit!

Meer DenD