Dit zijn de tegenstanders van Glennis

Glennis Grace staat vannacht in de finale van America’s Got Talent! Maar het zal zeker niet makkelijk worden. Er zijn in totaal negen andere finalisten waar zij het tegen op moet nemen. Hieronder de negen finalisten op een rijtje

 

Jong zangtalent

De jongste finaliste is Courtney Hadwin (14) uit Engeland. Tijdens haar auditieronde drukte jurylid Howie Mandel op de gouden knop (Golden Buzzer). In Engeland haalde ze de finale van The Voice Kids, maar helaas is het haar niet gelukt om te winnen. Courtney is een rustig meisje die transformeert zodra ze op het podium staat. Jurylid Howie is groot fan: ,,Ik voorspel dat jij gaat winnen.”

 

 

Tranen bij Jury

Ook Michael Ketterer uit Californië haalde de liveshows doordat Jury Simon Cowell op de gouden knop drukte. In de kwartfinale werd Simon Cowell zelfs tot tranen toe geroerd. De zanger is vader van maar liefst zes kinderen en werkt als een kinderpsycholoog. Cowell: ,,Je bent een ongelooflijke man.”

 

 

Opvallende dans

Acrobatengroep Zurcaroh uit Oostenrijk lijkt een van de favorieten voor de eindwinst. Presentatrice Tyra Banks gebruikte tijdens de audities zelfs de Golden Buzzer. In Oostenrijk hadden ze al succes met een negentig minuten durende theatershow. Een show in Las Vegas is de droom van het team. Heidi Klum: ,,Iedereen was werkelijk fantastisch.”

 

Vingervlugge goochelaar

Shin Lim uit Massachusetts liet de juryleden versteld staan door zijn trucs. Hij noemt zichzelf ook wel de close-up magician. Jurylid Heidi Klum, die hem moest helpen met zijn truc, was vol lof: ,,Ik kon het van dichtbij zien, maar het was absoluut niet te volgen.

 

Lachen Lachen Lachen

De Amerikaanse stand-upcomedian Samuel J. Comroe leek vooral Jurylid Mel B in zijn zak te hebben. Ze lag de gehele performance lang in een deuk om zijn grappen tijdens de halve finale. ,,Ik moest lachen, lachen, lachen, lachen. Dit was mijn favoriete optreden van de avond”, zei ze. Jurylid Heidi Klum was wat kritischer, ze gaf hem als enige geen staande ovatie.

 

 

Grote glimlach

Ook staat er een vrouwelijke stand up-comedian in de finale: Vicki Barbolak. Ze maakte vooral veel grappen over hoe je mannen moet verleiden en hoe je moet afvallen. Mel B zei in de halve finale: ,,Elke keer dat ik je zie, breng je een grote glimlach op mijn gezicht.”

 

 

Licht en vuur

Een opvallende, unieke act had de violist Brian King Joseph met zijn elektrische viool. De bijnaam van deze violist luidt The King of Electric Violin.

Na een act van twee minuten met veel lichteffecten en vuur was de jury vol lof. ,,Dit is zo goed, zo dramatisch. Na dit optreden denk ik dat je deze competitie zelfs kan winnen”, zei Simon Cowell na de halve finale.

 

 

Magisch

Het lijkt erop dat Glennis zich geen grote zorgen hoeft te maken om operazanger Daniel Emmet. Hoewel hij met zijn Barbra Streisand-cover Somewhere Heidi Klum in vervoering bracht, waren de andere juryleden gematigder. Simon Cowell: ,,Het eerste deel van het nummer was oké, de laatste twintig seconden waren magisch.”

 

Stunt

Tot slot is er nog het trapeze-duo Transcend. Ze halen halsbrekende stunts uit die het publiek op het puntje van de stoel laat zitten.