Vera weet zeker: ‘Boer Geert en ik hebben een klik’

Vera BZV
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Yvon Jaspers praat uitgebreid met de vrouwen van boer Geert over hun band met de boer. De logeervrouwen lijken alle drie van hem onder de indruk, maar één ziet een relatie met boer Geert écht al zitten.

‘Wel een klik’

,,Hij kijkt heel ondeugend. Echt heel ondeugend dan. Maar ik weet niet wat hij wil zeggen. Je kijkt elkaar dan wat langer aan ofzo”, zegt Angela in het voorstukje van de komende aflevering van Boer zoekt Vrouw. Zij en Esther lijken de situatie langzaam af te tasten en toenadering te zoeken tot de boer. Maar Vera gaat er vol voor. Dat was al te zien in de afleveringen van Boer zoekt Vrouw, maar nu geeft Vera toe dat ze denkt dat haar strategie werkt. ,,Er is wel een klik”, zegt Vera tegen Yvon. ,,Dat weten we ook allebei van elkaar, maar ik weet niet precies hoe die klik is.”

Elkaar goed leren kennen

Toch blijkt ook Vera nog niet helemaal te zijn overtuigd van boer Geert, want ze vindt het moeilijk om hem echt goed te leren kennen. ,,Je weet wel heel snel: joviaal, vrolijk, grappen, grollen, dat is al heel snel duidelijk. Maar hoe iemand echt van binnen is wil ik ook graag weten.”

Tags

ANGELABOER GEERTBOER ZOEKT VROUWBZVESTHERVERAYVON JASPERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck