Vera: ‘Ik twijfelde meteen over boer Geert’

Vera van Dijk
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Vera besloot tijdens de opnames van Boer zoekt Vrouw zelf afscheid te nemen van boer Geert, met wie ze het juist erg leuk leek te hebben. De vrouw vertelt nu dat ze al bijna bij de eerste ontmoeting met de boer twijfelde of hij wel geschikt voor haar was. 

‘Er was paniek’

,,Meteen bij de piñatadate kreeg ik al twijfels”, zegt de vrouw tegen weekblad Weekend. Toen al miste ze de diepgang in de gesprekken. ,,Ook tijdens de boerderijweek toonde hij geen interesse in bijvoorbeeld mijn kinderen of mijn werk, terwijl ik voor mijn gevoel  wel tijd investeerde om hem te leren kennen.” Toen ze besloot om zelf te vertrekken, ging dat niet zomaar. ,,Tegen de productie die er ook altijd was zei ik: ‘Het gaat hem niet worden tussen Geert en mij, wat nu?’. Even was er paniek en toen werd Yvon Jaspers gebeld.” Vera moest van de productie wachten in de garage tot Yvon er was en toen kon het hoge woord eruit. 

Angela’s liefdesverdriet

De reden dat Vera zelf besloot om weg te gaan was niet alleen het gebrek aan diepgang, maar ook omdat zij Angela en Geert goed bij elkaar vond passen. ,,Zij houden allebei van een feestje, lang leve de lol en gekte. Die twee zag ik ‘s nachts wel door Amsterdam zwalken, terwijl ik zelf best een gezapige muts ben.” Vera vond het moeilijk om te zien dat Geert Angela zo hard dumpte tijdens de citytrip, en heeft het er later nog met Angela over gehad. ,,Ik vind het echt zielig voor Angela, want zij ging er echt voor en heeft veel last gehad van de manier hoe dingen zijn gegaan. Ik denk niet dat Geert in de gaten heeft gehad hoeveel pijn het bij haar heeft gedaan.” 

Tags

ANGELABOER ZOEKT VROUWGEDUMPTLIEFDESVERDRIET

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck