Verliefde boer Geert leert van verleden

Boer Geert
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer


Als er iemand veel liefdes heeft gehad, is het boer Geert wel. De man die vijf jaar geleden meedeed aan Boer zoekt Vrouw vond een leuke vriendin, maar raakte haar ook weer kwijt. Dat herhaalde zich een aantal keer en nu heeft hij wéér een nieuwe vriendin gevonden. 

‘Zo eenvoudig is het’


,,Het is nog pril, maar we zijn veel samen”, zegt de 71-jarige boer tegen weekblad Story. ,,Zo’n twee maanden geleden hebben we elkaar op een feestje ontmoet.” De boer vond de 60-jarige Laetitia meteen leuk en vroeg om haar telefoonnummer. ,,De volgende dag heb ik haar gebeld om een afspraakje te maken. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Ex-vriendinnen

Voorheen kon Geert zijn verliefdheid wel van de daken schreeuwen, maar doordat hij al heel wat vrouwen versleten heeft, houdt hij het nu wat stiller. ,,Ik probeer niet zo hard van stapel te open. Laetitia en ik vinden elkaar heel leuk, maar ik houd ook voor ogen dat we nog maar aan het begin staan.” Zijn nieuwe liefde woont op twee uur rijden van Geert, wat een flink stuk is. Ook verblijft ze veel op de boerderij. De boer heeft veel tijd om aandacht te geven aan Laetitia, want hij is onlangs met pensioen gegaan. Hein, een werknemer die jarenlang meehielp op de groente- en fruitkwekerij, heeft het bedrijf overgenomen. ,,Af en toe help ik nog wel wat boeren in de buurt”, zegt Geert. ,,Dat doe je voor elkaar. Maar ik ben blij als ik dit werk niet meer elke dag hoef te doen.”

Tags

BOER GEERTGEILE GEERTVRIENDIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck