Vreemde exen

Exen|Sophie & Wessel|Tyra & Will|Rihanna & Shia|Christina & Brad|Jan & Ellemieke|Gerard & Hans|Patricia & Waylon
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Het kan gebeuren, na een nachtje doorzakken. Een tequila te veel en je neemt iemand mee naar huis. Rare types waarvan je later denkt: ben ik daar echt op gevallen? Ook celebs hebben soms rare exen.


Sophie & Wessel
Edwin Smulders

 

Sophie & Wessel

Na zijn relatie met Irene van de Laar (zij noemt hem nog steeds haar soulmate) viel Wessel van Diepen, die eigenlijk Wilbert van Diepenbroek heet, als een blok voor de blonde Sophie Hilbrand. Zij was toen nog redelijk onbekend. De liefde was van korte duur.


Tyra & Will
Hollandse Hoogte

 

Tyra & Will

Toen deze twee samen waren, in 1993-1994, was Will Smith het meest beroemd als Fresh Prince of Bel Air. De liefde ontstond op de set, waar Tyra Banks een gastrol speelde. Later werd Jada Pinkett Smith Wills liefje in de serie, maar ook in real life. Zij bleek een blijvertje.


Rihanna & Shia
Hollandse Hoogte

 

Rihanna & Shia

Toegegeven: echte exen zijn het niet. Maar het was zangeres Rihanna die de eerste move maakte. Zij stuurde Shia Le Boeuf een berichtje. De twee spraken na een paar tekstberichtjes over en weer samen af. Na hun eerste date was het duidelijk: geen chemie. Volgens Shia zijn ze sindsdien gewoon vrienden.


Christina & Brad

 

Christina & Brad

Wie had dat ooit gedacht? Christina Applegate bracht in 1989 haar date, Brad Pitt, mee naar de MTV Movie Awards. Uiteindelijk dumpte Christina Brad voor een andere man, gaf ze later toe. Dit was geen acteur maar wel een bekend iemand. Meer dan dat wilde ze er niet over kwijt.


Jan & Ellemieke
Edwin Smulders

 

Jan & Ellemieke

Toen in 2006 bekend werd dat deze twee een relatie hadden, dachten velen dat het een grap was. Maar de destijds 20-jarige Jan Smit en de 30-jarige Vermolen waren wel degelijk serieus. Ellemieke, die graag in de bn’er vijver vist, vond na John Ewbank en Winston Gerschtanowitz uiteindelijk echt geluk bij topkok Sergio Herman.


Gerard & Hans
Edwin Smulders

 

Gerard & Hans

De illusionist en Joling deelden volgens Klok meer dan tien keer het bed. Hans sprak daar vrij open over tijdens een aflevering van Ranking the Stars. Toen Gerard daarmee geconfronteerd werd, ontkende deze in eerste instantie. Later draaide hij bij: ‘Hans heeft van mij de grote trucs geleerd.’


Patricia & Waylon
Edwin Smulders

 

Patricia & Waylon

Er is veel getouwtrek over geweest, maar Waylon schijnt toch echt als een bezetene achter Patricia Paay aangezeten te hebben. De twee leerden elkaar kennen bij Holland’s Got Talent. In haar biografie klapte La Paay uit de school over de affaire. ‘Ik moet zeggen: het was een pittige nacht. Hij kon er wat van.’ Waylon ontkent tot op de dag van vandaag, hoewel er bewijs genoeg zou


Tekst: Maaike Olde Olthof

Tags

BRAD PITTCHRISTINA APPLEGATEELLEMIEKE VERMOLENENRIQUE IGLESIASGERARD JOLINGHANS KLOKJAN SMITPATRICIA PAAYRIHANNASOFIA VERGARA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck