Vriendin boer Geert krijgt bakken kritiek!

Boer Geert met Ingrid
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Boer Geert heeft eindelijk zijn ‘Wauwie’ gevonden. Ingrid is de gelukkige vrouw die het hart heeft gewonnen van de nuchtere boer. Hoewel ze dus in de smaak valt bij de agrariër, vinden veel kijkers van RTL Boulevard haar maar niets. En dat laten ze merken ook.

Botox en nep?

RTL Boulevard postte onlangs een filmpje van Boer Geert en zijn Ingrid op Instagram. Daarin vertelt de boer hoe gelukkig ze zijn en hoe ze elkaar hebben leren kennen. ,,Drie weken geleden kreeg ik een berichtje van Ingrid op mijn telefoon”, begint de boer. Hij vond haar meteen leuk en nodigde haar snel uit bij hem thuis voor de koffie. ,,Ik ben meer van het zien. Je kan wel eindeloos appen, maar daar heb je niets aan.” Geert vindt de vrouw helemaal leuk. ,,Ze is knap, ze is lief, ze is aardig. ze is verstandig. Dan heb je alles, en verder hoef ik niet meer te zoeken. Ze heeft de wauw-factor.”


Ingrid kan beter niet de reacties lezen die mensen schreven bij het filmpje, want aardig zijn ze niet. ,,De botox-factor”, schrijft bijvoorbeeld iemand. ,,Aandacht. Die vrouw wil gewoon in de schijnwerpers staan”, ,,Ingrid’s gezicht zit volgens mij vast met elastiekjes achter haar oren” en ,,Wat een nep-vrouw”, schrijven anderen.

https://www.instagram.com/p/CAnHX-Tlbjo/

Tags

BOER GEERTBOTOXINGRIDVRIENDIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck