Vrouwen slikken drugsgebruik boer Jan niet

BZV Boer Jan
Door: DitjesenDatjes
16-03-2020

Aan het begin van de aflevering zag het er nog rooskleurig uit voor boer Jan, want ‘zijn’ drie uitgekozen vrouwen hadden zin in de logeerdate. Maar al tijdens een van de eerste gesprekken veranderde dat.

‘Pilletje en snuifje’

Tijdens het avondeten vroeg de boer aan zijn drie vrouwen of ze nog iets ‘raars’ hadden. Een van de dames vertelde graag Disneyfilms te kijken, een ander heeft twee bijzondere katten. Daar keek niemand gek van op, maar wat boer Jan vervolgens vertelde zorgde voor teleurgestelde gezichtjes bij de dames. ,,Ik ga wel eens naar een feestje, gebruik dan een pilletje of een snuifje”, zei de boer. Twee vrouwen, Vera en Froukje, vonden zijn onthulling heftig en waren duidelijk niet blij met dit nieuws. Alleen Nienke haalde haar schouders erover op en vertelde zelfs dat ze soms ook drugs gebruikt.

Tweede kans?

Op Twitter opperen kijkers dat de boer al tijdens de voorsteluitzending, maanden geleden, beter over zijn drugsgebruik kon vertellen. Van de gezichten van Vera en Froukje was namelijk teleurstelling af te lezen en wie weet hadden ze helemaal niet geschreven als ze dit al wisten. Kunnen de dames de boer nog een tweede kans geven of is nu al bepaald wie boer Jan uiteindelijk uitkiest als dé vrouw?

 

 

Meer DenD