Waarom deelde Rogier Smit dit fragment?

Door: Kees van der Made
02-01-2022

Is Rogier Smit uitgespeeld in de televisiewereld? Volgens een paragnost bij Shownieuws wel, en dat deelt Smit met zijn volgers, maar waarom?

Rogier Smit van het voormalige duo ‘Frank en Rogier’ deelt op zijn Instagrampagina een fragment van paragnost Liesbeth van Dijk bij Shownieuws. Bij het bericht plaatst Smit enkele puntjes. In het fragment blikt Shownieuws terug op vorig jaar toen dezelfde paragnost een scheiding tussen het tweetal voorspelde. De voorspeller geeft aan dat Frank nog wel wat op televisie gaat doen en over Rogier zegt ze verzekerd: ,,Horen we nooit meer wat van.” Ze denkt ook dat het tweetal niet meer bij elkaar komt. Wat precies het doel van het delen van het fragment is wordt niet duidelijk uit het bericht.

Tekst gaat verder onder de post

Niet leuk

De fans van Smit vonden de voorspelling in elk geval niet leuk. Veel zeggen nog wel iets van hem te horen via zijn Instagrampagina en dat ze hopen iets van hem te horen via zijn Instagramaccount.  Anderen zeggen juist dat de paragnost het niet bij het rechte eind heeft en dat we niks meer van Frank horen en juist wel van Rogier. 2022 zal uitwijzen of Van Dijk gelijk krijgt.

Bijzonder bericht

Een deel van de voorspelling lijkt in elk geval uit te komen en de voorspelling van vorig jaar is uitgekomen. Het lijkt er niet van te komen dat het duo nog samen op televisie komt. Eerder deze week werd bekend dat RTL definitief breekt met het duo. Ook is het tweetal met heftige ruzie gescheiden en heeft Rogier zelfs al een nieuwe vlam aan de haak geslagen. Hij plaatste hierover enkele weken terug een bijzonder bericht. Wie die vriend is, is overigens niet bekend. Alleen dat hij Italiaanse is en Marco heet.

Tekst gaat verder onder de post

Beschikbaar

Van Frank is bekend dat hij het contract met RTL liever niet zag eindigen en ook hij zou de mannenjacht weer opgevat hebben. Hij zei voordat het contract eindigde beschikbaar te zijn voor eventuele klussen. Niet gek, want het duo liep door het beëindigen van het contract vier ton mis. Zou hij zichzelf weer beschikbaar stellen?

Meer DenD