Weer Sint & De Leeuw bij BNNVARA

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Het heerlijke avondje kan dit jaar weer afgesloten worden door Paul de Leeuw bij BNNVARA. In een speciale editie van ‘Sint & De Leeuw’ bij ‘Busje komt zo!’ rijden Paul de Leeuw en Sinterklaas het land door.

Het is bij lange na niet de eerste keer dat Paul de Leeuw met de goedheiligman op pad gaat. Dit doet hij onder andere in het format ‘Sint & De Leeuw’ bestaat al sinds 2005 en bij verschillende programma’s van De Leeuw is uitgezonden. Dit jaar doet hij dat in een speciale uitzending van het programma ‘Busje komt zo!’. Voor de eeuwwisseling maakte De Leeuw het helemaal bont toen hij met Robert ten Brink (die verkleed ging als Sinterklaas) op pad ging en de boel op stelten zette. Dit was overigens niet van ‘Sint & De Leeuw’, maar als grap bedoeld. Het was onderdeel van het programma ‘Laat de Leeuw’ dat tussen 1997 en 1999 werd uitgezonden.

Bijzondere school

In de speciale editie van ‘Busje komt zo!’ gaat Sinterklaas samen met Paul de Leeuw op bezoek bij een bijzondere school, is er een speciale editie van de straatprijs en ontmoet Sinterklaas een oude geliefde. Op hun pad verrassen ze jong en oud met de meest uiteenlopende cadeaus. Op 2 december is overigens ook gewoon een normale uitzending van ‘Busje komt zo!’. De uitzendingen van 2 én 5 december zijn om 21.25 uur te zien op NPO 1.

Tags

BUSJE KOMT ZOPAKJESAVONDPAUL DE LEEUWSINTERKLAASSINTERKLAASAVOND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck