Weg met de kou!

Door: DitjesDatjes
06-01-2016

Het voordeel van de winter voor de sterren is, dat ze zich weer kunnen verschuilen onder dikke winterjassen, sjaals en mutsen. Zet nog een zonnebril op en je wordt bijna niet herkend.


 

Chantal Janzen
Hollandse Hoogte

 

Chantal Janzen en haar man Marco Geeratz lopen in Amsterdam vol in de lens van een paparazzo. Veel moeite lijkt de presentatrice er niet mee te hebben.


Matthew Broderick
Hollandse Hoogte

 

Acteur Matthew Broderick fietst zich warm. De man van Sarah Jessica Parker is blij want ze hebben eindelijk hun huis in New York verkocht voor 20 miljoen dollar.


Naomi Watts
Hollandse Hoogte

 

Wat een mooie en stijlvolle vrouw is Naomi Watts toch! De actrice heeft echter weinig op met de glamour die haar vak nu eenmaal met zich meebrengt.


Jan des Bouvrie
Reporters

 

Jan des Bouvrie met zijn dochter Beau op de rode loper bij de musical over Wim Sonneveld. Eenmaal binnen wacht hen de warme stem van Sonneveld-vertolker Tony Neef.


Mari van de Ven
Hollandse Hoogte

 

Visagist en sterrenkapper Mari van de Ven pakt normaal de vrouwen in, maar heeft nu zichzelf eens goed ingepakt tegen de vrieskou.


Noortje Herlaar
Hollandse Hoogte

 

Barry Atsma zorgt deze winter voor warmte in het leven van musicalster Noortje Herlaar. Ze vielen voor elkaar tijdens de opnames van Knielen op een bed violen.


Snoop Dogg
Hollandse Hoogte

 

Rapper Snoop Dogg liet afgelopen winter nog letterlijk z’n Nederlandse fans in de kou staan door drie uur later te verschijnen voor een optreden in Haarlem. De reden: hij was niet uit een coffeeshop te slaan.


Kendall Jenner

 

Slechts twintig jaar is Kendall Jenner, maar ze heeft zich nu al behoorlijk in de picture gespeeld. Niet zo verwonderlijk met halfzussen als Kourtney, Kim en Khloé Kardashian.


Lady Gaga
Hollandse Hoogte

 

Lady Gaga blijft opvallen. Zelfs op een gewone doordeweekse dag loopt de zangeres als een diva over straat in het winterse New York.


Gwen Stefani
Reporters

 

Gwen Stefani heeft slechts door haar opvallende zonnebril, sjaal en schoenen de outfit een artistieke draai gegeven. De Amerikaanse zangeres is tevens modeontwerpster.


Anne Hathaway
Hollandse Hoogte

 

De veelgeprezen actrice Anne Hathaway trotseert de koude straten van haar geboortestad New York. Ze woont sinds kort in het aanzienlijk warmere Los Angeles maar voor haar werk is ze nog vaak in the Big Apple te vinden.


Katja Schuurman
Hollandse Hoogte

 

Thuis wacht Katja Schuurman de warmte van haar nieuwe lover Freek van Noortwijk. Zou haar keukenprins op deze druilerige dag ook een sterrenmaaltijd voor haar hebben bereid?


Robin Thicke
Hollandse Hoogte

 

Zanger Robin Thicke (38) zou nu al willen trouwen met zijn 20-jarige vriendin April Love Geary, die door Robins ex een ‘gold-digger’ wordt genoemd. Het fotomodel zit er dan inderdaad wel warmpjes bij.


Kylie Minogue
Hollandse Hoogte

 

De Australische zangeres en actrice Kylie Minogue loopt zo bijna incognito over straat. ‘Hoe kouder het hier in Londen wordt, hoe heter het in Australië is.’


Jessica Alba
Hollandse Hoogte

 

Model en actrice Jessica Alba verkoopt met haar bedrijf The Honest Company eco-vriendelijke zonnebrandcrèmes, die ook tijdens de wintersport goed van pas kunnen komen.


Mariah Carey
Reporters

 

Het gure weer weerhoudt Mariah Carey er niet van gewoon door te gaan met shoppen. Koude oortjes krijgt de zangeres zeker niet.


Steven Tyler
Reporters

 

Je moet ervan houden, zo’n bontje. Maar Steven Tyler kan het wel hebben. De zanger van rockband Aerosmith staat bekend om zijn opvallende sjaaltjes die hij tijdens optredens aan de microfoonstandaard hangt.


Tekst: Jeroen van der Weijden

Meer DenD