Wesley Sneijder over bijzondere vriendschap met André Hazes

Wesley Sneijder
Door: DitjesenDatjes
03-07-2020

Wesley Sneijder wordt regelmatig gespot met André Hazes. Ze gaan samen uiteten en misschien soms ook wel samen ’s nachts uit. De voormalig voetballer spreekt in de Volkskrant openhartig over de bijzondere vriendschap.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Niet arrogant’

De twee bekende Nederlanders schelen tien jaar in leeftijd, maar zijn erg close. ,,Dreetje is een vriend”, zegt Wesley tegen de krant. ,,Wat hij heeft bereikt, is fantastisch. Altijd in de schaduw van zijn vader, die als volkszanger nooit te overtreffen is. En dan toch op zo’n niveau komen, ook met eigen nummers. Petje af.” Niet alleen op muzikaal vlak blijkt André uit te blinken, want hij heeft nog een ander talent: luisteren. Wesley heeft veel met André gepraat afgelopen jaar, toen hij en Yolanthe bekend maakten uit elkaar te gaan. ,,Ik heb veel met hem gepraat over alles. En hij luistert. Dat is mooi aan Dreetje. Hij is niet arrogant”

Relatieproblemen

André heeft op zijn beurt natuurlijk ook genoeg meegemaakt de afgelopen jaren op liefdesvlak. Terwijl heel Nederland schande sprak van de kortstondige relatie tussen de jonge zanger en Bridget Maasland, snapte Wesley het wel. Hij wilde namelijk ook toen hij in de twintig was ‘snoepen’ en ‘ontdekken’. De voetballer is er van overtuigd dat André, net zoals hijzelf, ook rust gaat vinden in zijn relatie net zoals hij lange tijd had bij Yolanthe.

Meer DenD