Wie besmette Duncan nog meer?

Duncan Laurence
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Twee dagen voor de finale van het Eurovisiesongfestival blijkt de zanger positief getest te zijn op corona. Nu worden er grote zorgen geuit over de contactmomenten die de zanger heeft gehad.

Afgelopen dinsdag stond Duncan namelijk nog in Ahoy, náást presentatrice Edsilia Rombley. Maandag zou hij nog negatief getest zijn, maar na dinsdag kreeg hij thuis alsnog lichte klachten en testte hij met een sneltest positief.

Meer corona?

Maar wat betekent het voor de mensen die dichtbij Duncan zijn geweest? Aangezien de zanger dinsdag op het podium naast Edsilia Rombley stond, waar zij hem een prijs overhandigde, is het mogelijk dat zij ook besmet is met het coronavirus. En voor wie geldt dat dan nog meer?

Op Twitter barst het los. Songfestival-kijkers zijn bang dat er meer besmettingen gaan volgen en op een foto is te zien dat Duncan en Edsilia géén anderhalve meter afstand houden van elkaar.

Elke twee dagen wordt iedereen in Ahoy getest. Van de 24.400 tests zijn er tot nu toe zestien positief, waaronder Duncan. Het is te hopen dat het er niet meer worden.

Voor Duncan is de finale in ieder geval einde verhaal, want hij moet zeven dagen in quarantaine en kan er zaterdag dus niet bij zijn. ,,Duncan is enorm teleurgesteld, hij heeft hier twee jaar naar uitgekeken”, zegt zijn manager. ,,Wel zal hij in een andere vorm acte de présence geven.”

Tags

AHOYAHOY ROTTERDAMDUNCAN LAURENCEEDSILIA ROMBLEYEUROVISIE SONGFESTIVALEUROVISIESONGFESTIVALSONGFESTIVALSONGFESTIVAL 2021

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck