Wielrenners kunnen met charter na EK door naar Tour de France

Door:
16-07-2020

De wielrenners die willen meedoen aan de Europese kampioenschappen in Plouay, kunnen daarna met een chartervlucht direct doorvliegen naar Nice voor de start van de Tour de France. Op maandag 24 augustus wordt in West-Frankrijk gestreden om de Europese titels op de tijdrit, twee dagen later is de wegwedstrijd bij de mannen. Op zaterdag 29 augustus begint in het zuiden van Frankrijk de Tour de France.

De renners die beide evenementen willen combineren, kunnen zich inschrijven voor een chartervlucht. Op 26 augustus, drie kwartier na de verwachte finishtijd van de wegwedstrijd, worden de mannen dan met een bus naar het vliegveld van Rennes gebracht. Vanuit daar vliegen ze naar Nice. De vlucht duurt zo’n 1,5 uur, met de auto is het vanuit Bretagne tussen de 12 en 13 uur rijden naar Nice.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Op 27 augustus, als de vrouwen in Plouay om de Europese titel op de weg strijden, gaat er ook een chartervlucht van Rennes naar Nice. De wielrensters kunnen op 29 augustus daar La Course rijden. Op beide vluchten is plek voor 49 mensen, zo staat op de site van de Europese wielerbond UEC. Een vliegticket kost 495 euro.

 

BUZZS

 

 

Meer DenD